Cele mai noi videoclipuri cu manele - manele 2014, 2013
Salut
Log in

Nicolae Guta

Poate nu stiati asta, insa numele real a lui Nicolae Guta este: Nicolae Linguraru si s-a nascut pe 3 decembrie 1967 in Aninoasa, judetul Hunedoara si a lucrat pe rand la Caile Ferate Romane Petrosani si apoi la Regia Apelor din Petrosani unde a lucrat timp de 8 ani. Dupa Revolutie, el si-a descoperit pasiunea si talentul pentru muzica si de atunci este tot ceea ce face. Numele lui este si cred ca va fi intotdeauna asociat cu manelele si nu degeaba este "incoronat" ca si Regele Manelelor (din anul  2004).Debutul lui ca si manelist a avut loc in  1992 si de atunci putem numara un repertoriu impresionant de manele, albume, colaborari si cantari atat pe la nunti cat si pe la televiziuni. Manelele create de Guta contin elemente de muzică lăutărească cu influențe din genurile pop și hip hop, iar printre cele mai mari succese ale lui, numaram si piesele „Ce frumoasă ești (Dintr-o mie de femei)” din 2001 sau „Aș renunța”  din 2003.

Nicolae Guta nu este adeptul casatoriei cu acte, de aceea, de la varsta de 16 ani, el a trait alaturi de Mariana, cea pe care el o numea sotia lui si cu care are 4 copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela și Nicusor. In 1999 insa a cunoscut-o si pe cantareata Sorina Serban alaturi de care se putea spune ca traia in concubinaj, iar din 2006, manelistul s-a cuplat cu Narcisa cu care a mai facut inca un baiat. Conform ziarului Libertatea, Nicolae Guta ar fi tatal al 11 copii, desi el nu-i recunoaste decat pe cei amintiti mai sus.

In contrast cu imaginea generala pe care o afiseaza in general manelistii, Nicolae Guta e considerat chiar un zgarcit (cum il mai numesc cunoscutii sai), fiind o persoana foarte atenta la cheltuielile pe care le face, iar el ne explica acest lucru prin faptul ca a provenit dintr-o familie foarte saraca.

Nicolae Guta este, chiar si pentru cei care nu sunt ascultatori ai manelelor, o emblema a genului, putem chiar sa il catalogam ca si un etalon in industria manelelor de la noi.

Pentru mai multe informatii si detalii legate de viata manelistului, vizitati pagina sa dedicata pe wikipedia: 


Comenteaza

Comentarii

 • Radu daniel Adaugat SMECHER GURA
 • Radu daniel Adaugat HÍREK
 • Radu daniel Adaugat Rai UNO Rai due Rai TRE Canal 3 italia MY Music
 • Radu daniel Adaugat Bă nicolae Guta mà bate Vántu faþã

Articole asemanatoare

 • Nicolae Guta interzis de CNA
  Nicolae Guta interzis de CNA

  Conform gandul.info,"Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să interzică de la...

 • Adi de la Valcea
  Adi de la Valcea

  Adi de la Vâlcea, sau pe numele lui real Adrian Dinuţ a debutat ca şi cântăreţ de muzică uşoară î...