Cele mai noi videoclipuri cu manele - manele 2014, 2013
Salut
Log in

Laura Vass

Laura Vass s-a nascut in 4 August 1988 la Vaslui, iar numele ei complet este Laura Rebeca Popescu. Debutul muzical l-a facut in 2004 alaturi de Sorin Copilul de Aur cu piesa "Tu, Numai tu", urmand ca dupa aceasta, cei doi sa mai apara impreuna sub numele de "Duetul de aur" si avandu-l ca producator pe Dan Bursuc. Desigur insa ca asta nu a impiedicat-o sa mai apara si de alti manelisti talentati.


Din pacate insa, neseriozitatea artistei a atras unele probleme legate de viata de scena, dar mai ales sentimentala, umbland zvonul ca s-ar fi incurcat cu Dan Bursuc, ceea ce nu prea a fost pe plancul sotiei ecesteia. Datorita acestui fapt, Laura Vass a si disparut o vreme din viata cotidiana, zvonurile legate de aceasta disparitie fiind din cele mai interesante printre care chiar si un accident.

In acest moment insa, artista s-a retras oficial din viata muzicala pentru a se dedica relatiei pe care o are in acest moment cu iubitul ei. Asta insa nu ne impiedica pe noi sa-i ascultam piesele.
Click aici pentru a o vedea pe Laura Vass


Comenteaza

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest videoclip.

Articole asemanatoare

 • Denisa
  Denisa

  Denisa este poate una dintre cele mai indragite cantarete de manele de la noi din tara si asta pe buna dreptate. Vocea ei ...

 • Adi de la Valcea
  Adi de la Valcea

  Adi de la Vâlcea, sau pe numele lui real Adrian Dinuţ a debutat ca şi cântăreţ de muzică uşoară î...

 • Nicolae Guta
  Nicolae Guta

  Poate nu stiati asta, insa numele real a lui Nicolae Guta este: Nicolae Linguraru si s-a nascut pe 3 decembrie 1967 in Ani...